DAW coaching.

Naast het runnen van een B&B ben ik werkzaam in de gezondheidszorg en ben ik Vitaliteit- en Natuurcoach.

In 2018 kwam ik een burn-out. Op dat moment dacht ik dit is een keerpunt in mijn leven, en dat klopte. Thuis op de bank kwam ik tot de conclusie dat mijn leven anders moest. Ik wilde niet meer terug naar mijn huidige baan, mijn relatie stopte en in een korte tijd moest ik afscheid nemen van twee mensen waar ik van hield. De wereld stond stil, en ik ook.

Achteraf ben ik dankbaar voor deze burn-out. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht en ik maak keuzes die beter bij mij passen.
Ik ben op eigen kracht uit mijn burn-out gekomen, veel sterker en krachtiger dan ik dacht.
In de natuur kwam ik tot rust en elke ochtend dook ik de IJssel in om te zwemmen. Dit gaf mij zoveel power en blijheid dat ik deze ervaring graag wil delen met mensen die zijn vastgelopen in hun relatie, werk, long-COVID, vrouwen in de overgang of een andere kijk op je gewicht!

Wat gaan we doen: Ik ga met je op pad naar de Postbank of we lopen langs de IJssel. Deze natuursessie geeft je de mogelijkheid om jezelf te (her) vinden. Het wandelen, de stilte, praten, stilstaan, oefeningen doen en zwemmen doet je ervaren wat er in je hoofd en lijf gebeurt. Je gaat uit je hoofd in je lijf wat ervoor kan zorgen dat je andere keuzes gaat maken. Keuzes die vanuit je hart komen.

Wat neem je mee naar huis: een ervaring die je bijna niet kan navertellen want de ‘vitale’ duik zorgt voor een waanzinnige energiebooster. Je voelt je energieker en blijer en je wilt dit gevoel elke keer opnieuw ervaren. Je bent meer ontspannen en deze ervaring kan life changing voor je zijn!

Mijn coaching onderscheidt zich door zorg op maat te leveren. Hiervoor krijg je geen standaard programma, maar de toegepaste coaching op jou coachvraag. Ik ben vriendelijk, empathisch en eerlijk en ik durf je te confronteren waar nodig. Ik neem tijd voor onze gesprekken en daarna gaan we samen aan de slag.

Als ik je mag coachen dan gaan we samen op reis. Hoe? Door de natuur en het water te gebruiken kan je reflecteren hoe jij in het leven staat. Vragen kunnen zijn: Wat speelt er op dit moment wat om aandacht vraagt? Waar ben je in vastgelopen? Wat gaat goed, wat gaat minder goed? Wat wil je veranderen? Wat heb je hiervoor nodig? Hoe kan het anders?

Spreekt deze coaching je aan? Vraag dan een GRATIS kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Je kan mij bellen: 0625554001, of mailen: iandeweg@hotmail.com

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Ingrid Andeweg