DAW coaching.

Naast het runnen van een B&B werk ik in de gezondheidszorg en ben ik Vitaliteitscoach.

In mijn burn-out heb ik geleerd om beter mijn eigen grenzen te bewaken. Ik heb ook geleerd dat ik veel sterker en krachtiger ben dan ik dacht. Daarnaast werd ik blij verrast dat de natuur en het buitenzwemmen mij zoveel power en blijheid geeft. Dit gevoel wil ik graag delen met mensen die zijn vastgelopen in hun relatie, werk, herstellende zijn van corona, overgang of gewichtsklachten.

Werkwijze: Ik ga met je de natuur in. Deze natuursessie geeft je de mogelijkheid om jezelf te (her) vinden. Het wandelen, de stilte, praten, stilstaan, oefeningen doen, zwemmen doet je ervaren wat er is en werk je aan wat jij nodig hebt. Je gaat uit je hoofd in je lijf.

Waar neem je mee naar huis: een ervaring die je bijna niet kan navertellen want de ‘vitale’ duik zorgt voor een waanzinnige energiebooster. Je voelt je energieker en blijer en je wilt dit gevoel elke keer opnieuw ervaren. Je bent meer ontspannen en deze ervaring gaat life changing voor je zijn!

Mijn coaching onderscheidt zich door zorg op maat te leveren. Hiervoor krijg je geen kookboek of een standaard programma, maar krijg je de toegepaste coaching op jou coachvraag. Ik ben direct en eerlijk en durf je te confronteren waar nodig. Ik neem de tijd voor de gesprekken en we gaan samen actief aan het werk.

Als ik je mag coachen dan gaan we samen op reis. Hoe? Door lichaamswerk en overtuigingen, hoe sta jij in deze situatie. Wat is de context. Je krijgt reflecterende en confronterende vragen. Wat gaat goed, wat gaat minder goed? Wat wil je veranderen? Wat heb je hiervoor nodig? Hoe kan het anders?

Spreekt deze coaching je aan? Vraag dan een GRATIS kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Je kan mij bellen: 0625554001, of mailen: iandeweg@hotmail.com

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Ingrid Andeweg